O - ,hand bags,luggage,purse,shoulder bag,leather backpack,clutch,skull,backpacks,backpacks Vítejte na oficiálních stránkách zavazadla.

Blog English

Whatsapp E-mail: bags,,makeup case,111 Domov produkty Luggage Soft Luggages Hard Úschovna Classic Luggage Trolley Bag Batoh Students backpack Leisure backpack Business backpack Military backpack Hiking backpack Kids backpack Cooler backpack Diaper backpack Bags pilot Bag Brašna na notebook ledvinka Travel Pouch Bag mumie Bag Sports bag Rattan bag Man’s bag Canvas bag Chest bag Wallet Briefcase Women bag Women Handbag Women handbag set Others product Kryt zavazadlového prostoru & Belt Fashion fanny pack Shopping bag Storage bag / Toiletry bag Clutch bag Office & education products Gel pen Notebook Calculator Document folder Stapler Staples Paper cutter Household products Toilet paper Coat Hanger Garbage bag Umbrella Scissors Knife and fork Fan Creative lamp FAQ
O

O


Baoding Baigou Bag koené zboí Co.Ltd je profesionální výrobce zabývající se vývojem, výrobou, prodejem a exportem Nylon vozíku tašku, PU zavazadla a PC / ABS kufr batoh, který má více ne 18 let zkušeností.

Pod vedením prezidenta správce paní Li jsou týmy oddlení roste nepetrit, protoe její zkušenosti v zavazadlovém poli.

Spolenost má Langchao Balmatik jako jejich vlastní znakou a spolupracuje s nkterými slavnými znaky kupujícího.

Na produkty, písné standardy kvality jsou stanoveny od vývoje pes výrobu, aby produkty, které mají být nejlepší. Na sluby, rzní zákazníci z rzných zemí a území jsou spokojeni po celou dobu.

Spolenost drí krok s dobou a inovuje na základ trhu. Produkty se zmní na rzné catagory namísto pouze jednoho druhu. Personalizované objednávky jsou pijatelné namísto pouze hromadných objednávek.

Snaí nabízet zákazníkm nejlepší produkty a sluby, naše motto je „S naší platformou se uspokojují více lidí, s našimi produkty více tit zákazníky!“

„Opatrn Making kadý výrobek, porce kadý zákazník pozorn“ je smr týmu. Vysoce kvalitní nejlepší cenové produkty jsou vným cílem pracuje. Víme;e skupina lidí, s cíli a snu vytvoí zázraky. Spojme ruce a udlat velký úspch spolen. Jsme na cest po celou dobu!

Factory Adresa: NO.12 Yanling silnice, ulice Qunyu, CT strojový, prmyslový park, msto Baigou (Gaobeidian city) city provincie Che-pej, ína.

Nejbliší letišt: letišt Tianjin Binhai (nebo kapitálu letišt v Pekingu)

To trvá 3 hodiny od TIANJIN nebo Beijing Airport do továrny autem

Nejbliší stanice: stanice Baigou (nebo Gaobeidian východ stanice)

To trvá 20minut od Baigou stationt do továrny autem

To trvá 40minut od Gaobeidian východního nádraí do továrny autem

Factory Kontaktní osoba: Mr. Allen (sales manager)

Kontaktní Mobile .: 0086

Whatsapp number: 0086+

Wechat number: 0086+

Skype: live:

E-mail:  b

Write your message here and send it to us

O