Apie - ,hand bags,luggage,purse,shoulder bag,leather backpack,clutch,skull,backpacks,backpacks Sveiki atvyk oficial svetainje bagao.

Dienoraštis English

Whatsapp Paštas: bags,,makeup case,111 Namai Produktai Luggage minkštas baga sunku Bagao Classic Luggage veimlis krepšys kuprin Students backpack Leisure backpack Business backpack Military backpack Hiking backpack Kids backpack Cooler backpack Diaper backpack Bags Bandomasis krepšys nešiojamas krepšys juosmens krepšys Kelions dklas krepšys Mumija krepšys Sports bag Rattan bag Man’s bag Canvas bag Chest bag Wallet Briefcase Women bag Women Handbag Women handbag set Others product Bagains udangalas ir Diro Fashion fanny pack Shopping bag Storage bag / Toiletry bag Clutch bag Office & education products Gel pen Notebook Calculator Document folder Stapler Staples Paper cutter Household products Toilet paper Coat Hanger Garbage bag Umbrella Scissors Knife and fork Fan Creative lamp DUK
apie

apie


Baodingo Baigou krepšys Oda Preks Co.Ltd yra profesionalus gamintojas usiima pltros, gamybos, pardavimo ir eksporto Nylon veimlio krepšys, PU bagao ir PC / ABS lagaminas kuprin, kuri turi daugiau nei 18 met patirt.

Pagal prezidentas vadybininkas M. Li orientacinis departamento komandos auga be perstojo, nes jos patirt bagao srityje.

Bendrov turi Langchao Balmatik kaip savo preks enkl ir bendradarbiauja su kai kuriinom preks pirkjui.

Produktams, grieti kokybs standartai yra nustatyti nuo pltros gamyba padaryti produktus bt geriausias. Apie paslaug, skirting klient išvairi šali ir rajone yra patenkinti vis laik.

mons išlaiko kartu su laiku ir atsinaujinimo dl rinkos pagrindu. Produktai pakeisti vairi catagory vietoj tik vienos ršies. Asmeniniams usakymai yra priimtini, o ne tik masini usakymus.

Skirta silo klientams geriausius produktus ir paslaugas, ms škis: "Su ms platformos patenkinti daugiau moni, su ms produktais pasinaudoti daugiau klient"!

"Atidiai Padaryti kiekvien gamin;teikimas kiekvienam klientui atidiai" yra komanda kryptis. Aukštos kokybs geriausi kain produktai yra aminasis tikslas dirba. Mes tikime, kad grupmoni su tiksl ir svajoni sukurs stebuklus. Leiskite mums susikib rankomis ir padaryti didelis pasiekimas kartu. Mes esame kelyje vis laik!

Gamyklos adresas: Nr.12 Yanling keli, Qunyu gatv, KT mašina pramoninis parkas, Baigou miestas, (Gaobeidian miesto) Baodingo City, Hebei provincijoje, Kinija.

Artimiausias oro uostas: Tiandzinas Binhai oro uostas (arba Beijing Capital Airport)

Tai utrunka 3 valandas nuo Tianjin ar Pekino oro uosto gamykl automobiliu

Artimiausia stotis: Baigou stoties (arba Gaobeidian rytus stotis)

Tai utrunka 20minutes iš Baigou stationt Gamyklos automobiliu

Tai utrunka 40minuts iš Gaobeidian ryt stoties fabrike automobiliu

Gamykla kontaktinis asmuo: p Allenas (pardavim vadybininkas)

Kontaktin Mobilus nr .: 0086

Whatsapp number: 0086+

Wechat number: 0086+

Skype: live:

Paštas:  b

Write your message here and send it to us

apie