Sobre - ,hand bags,luggage,purse,shoulder bag,leather backpack,clutch,skull,backpacks,backpacks Benvingut a la pàgina oficial de l'equipatge .

Bloc English

Whatsapp E-mail: bags,,makeup case,111 casa Productes Luggage suau equipatge dur equipatge Classic Luggage bossa del carretó Motxilla Students backpack Leisure backpack Business backpack Military backpack Hiking backpack Kids backpack Cooler backpack Diaper backpack Bags pilot borsa Borsa portàtil Borsa de cintura Bossa de viatge Borsa bossa de la mòmia Sports bag Rattan bag Man’s bag Canvas bag Chest bag Wallet Briefcase Women bag Women Handbag Women handbag set Others product Coberta d'equipatge i el Correa Fashion fanny pack Shopping bag Storage bag / Toiletry bag Clutch bag Office & education products Gel pen Notebook Calculator Document folder Stapler Staples Paper cutter Household products Toilet paper Coat Hanger Garbage bag Umbrella Scissors Knife and fork Fan Creative lamp Preguntes freqüents
Sobre

Sobre


Baoding Baigou Borsa de Cuir Co.Ltd és un fabricant professional que participen en el desenvolupament, producció, venda i exportació de niló bossa del carretó, equipatge de la PU i PC / ABS maleta motxilla que té més de 18 anys d'experiència.

Sota la guia de el director president de la Sra Li els equips de departament estan creixent contínuament per la seva experiència en el camp d'equipatge.

Companyia té Langchao Balmatik com la seva pròpia marca i coopera amb alguns famosos comprador marca.

Per productes, les estrictes normes de qualitat s'estableixen des del desenvolupament fins a la producció per fer els productes a ser el millor. En servei, els diferents clients de diferents països i àrea estan satisfets tot el temps.

Empresa manté amb els temps i innovar sobre la base de l'mercat. Productes canvien a diferents CATEGORIA en lloc d'un sol tipus. comandes personalitzats són acceptables en lloc de només les comandes massius.

Dedicat a oferir als clients millors productes i servei, el nostre lema és "Amb la nostra plataforma per satisfer a més gent, amb els nostres productes per beneficiar a més clients"!

"Fer de cada producte amb cura, amb atenció a client de la porció de cada" és l'adreça de l'equip Tianshangxing. Alta qualitat millors productes de preu són la meta eterna està treballant. Creiem que un grup de persones amb metes i somnis crearà meravelles. Unim les nostres mans i fer grans èxits junts. Estem en el camí tot el temps!

Direcció de fàbrica: carretera No.12 Yanling, carrer Qunyu, CT màquina de parc industrial, ciutat Baigou, (ciutat de Gaobeidian) de la ciutat de província de Xina.

Aeroport més proper: Tianjin Binhai (o aeroport de la capital Beijing)

Es triga 3 hores de Tianjin o l'aeroport de Pequín a la fàbrica en cotxe

Estació més propera: Estació Baigou (o estació a l'est Gaobeidian)

Es triga 20 minuts des Baigou stationt a la fàbrica en cotxe

Es triga 40 minuts a l'est de l'estació de Gaobeidian a la fàbrica en cotxe

Fàbrica de la persona de contacte: Sr. Allen (gerent de vendes)

Contacte Mòbil No.: 0086

Whatsapp number: 0086+

Wechat number: 0086+

Skype: live:

Correu electrònic:  b

Write your message here and send it to us

Sobre